Afstand van luchthaven tot plaats van het park
Snel zoeken

Afstand tot luchthaven
<50 km
50-100 km
100-200 km
>200 km

Afstand van Utrecht naar park
Afstand via snelweg
<300 km
300-500 km
500-700 km
700-900 km
900-1100 km
>1100 km

Regio
Alpen
Atlantische kust
Centraal-Frankrijk
Middellandse Zee
Noord-Frankrijk
Pyreneeën

Vakantie regio's

Alpes-Maritimes


Locatie Alpes-Maritimes in FrankrijkIn het uiterste zuidoosten van Frankrijk, tegen de grens met Italië, ligt het departement Alpes-Maritimes (Zee-Alpen). De streek kent twee gezichten; De kustlijn is zeer dichtbevolkt en hier wonen dan ook de meeste mensen. Het binnenland is echter ongerept.
Grootste stad aan de Côte d'Azur is Nice. Het heeft een grote luchthaven en is de vijfde stad van Frankrijk. Nice staat bekend als congrescentrum. Het heeft prima stranden, veel musea en een sfeervol uitgaansleven. Nice is dan ook één van de meest populaire badplaatsen van Zuid Europa.
De andere bekende badplaats is Cannes, stad van de film. Maar Cannes heeft meer te bieden. Het oude deel van de stad heeft nog veel oude gebouwen die u kunt bezichtigen.
In het oosten ligt de badplaats Menton. De prachtige stranden in combinatie met historische gebouwen maken deze plaats tot een populaire bestemming.

Saint-Paul-de-Vence ligt achter Nice in de heuvels. Het is misschien wel het meest bekende bergdorp van de Provence. Hier kunt u prachtige wandelingen maken in het historische stadje met al haar romantische gebouwen en straatjes.

De gehele kustlijn van Alpes-Maritimes staat garant voor een prachtige vakantie. Het heeft een eindeloos aanbod van vakantieparken, hotels en vakantiehuizen. De bruisende steden van de Franse Riviera in combinatie met het prachtige binnenland maken dit tot één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Frankrijk.

Zie ook: Cannes Nice

Vakantieparken in Alpes-MaritimesVakantiehuizen in Alpes-Maritimes


Cannes
Vakantiehuis in
€2.200,00
Maximaal 8 personen 8
Grasse
Vakantiehuis in
€906,00
Maximaal 5 personen 5
Grasse
Vakantiehuis in
€991,00
Maximaal 6 personen 6
Cannes
Vakantiehuis in
€370,00
Maximaal 2 personen 2

Zoeken via kaart


Home > Alpes-Maritimes
Share on Facebook
2013 Vakantiepark-frankrijk.net