Afstand van luchthaven tot plaats van het park
Snel zoeken

Afstand tot luchthaven
<50 km
50-100 km
100-200 km
>200 km

Afstand van Utrecht naar park
Afstand via snelweg
<300 km
300-500 km
500-700 km
700-900 km
900-1100 km
>1100 km

Regio
Alpen
Atlantische kust
Centraal-Frankrijk
Middellandse Zee
Noord-Frankrijk
Pyreneeën

Vakantie regio's

Aube


Locatie Aube in FrankrijkIn het zuiden van de regio Champagne-Ardenne ligt het departement Aube. Het landschap is hier eeuwenoud en is zeer groen met een afwisseling van wijngaarden, bossen en meren.
De streek is natuurlijk het meest beroemd om haar champagne. Een kwart van alle champagne wordt hier in de Aube geproduceerd over de bijna 8000 hectare tellende wijngaarden. Voor de echte champagne liefhebbers is dit dus een ware droom, u kunt dan ook gaan genieten van de vele proeverijen!

De frisse buitenlucht van de Aube leent zich uitstekend om lekker te gaan wandelen, fietsen, vissen of paardrijden. Het Le lac d'Orient iets ten oosten van de stad Troyes is een prachtig recreatiegebied waar u heerlijk kunt ontspannen. De vele moerassen, meren en bossen zijn zeer populair en dit gebied is een van de populairste trekpleisters van de Aube.

Het centrum van de streek is de historische stad Troyes. De middeleeuwse stad is vooral beroemd om haar glas-in-lood ramen in de velen oude monumenten. Het is een gezellig stad vol met winkeltjes, musea en smalle steegjes. Enkele hoogtepunten zijn de Gotische Kathedraal, de Basiliek St.Urbain en de St.Madelaine kerk. Het museum van de moderne kunst is ook zeker het bezoeken waard.

In de Aube vindt u ook authentieke vakwerk kerkjes die bijna nergens anders in Frankrijk te zien zijn. De historische stadjes Bar-sur-Aube en Aix-en-Othe zijn leuk om eens aan te doen als u in de buurt bent.

Zie ook: Troyes

Vakantieparken in Aube


Vakantiepark Les Etoiles du Lac
Mesnil-St.Père

Vakantiehuizen in Aube


Bligny
Vakantiehuis in
€404,00
Maximaal 6 personen 6
Argançon
Vakantiehuis in
€499,00
Maximaal 9 personen 9

Zoeken via kaart


Home > Aube
Share on Facebook
2013 Vakantiepark-frankrijk.net