Afstand van luchthaven tot plaats van het park
Snel zoeken

Afstand tot luchthaven
<50 km
50-100 km
100-200 km
>200 km

Afstand van Utrecht naar park
Afstand via snelweg
<300 km
300-500 km
500-700 km
700-900 km
900-1100 km
>1100 km

Regio
Alpen
Atlantische kust
Centraal-Frankrijk
Middellandse Zee
Noord-Frankrijk
Pyreneeën

Vakantie regio's

Haute-Garonne


Locatie Haute-Garonne in FrankrijkHaute-Garonne is een departement in het uiterste zuiden van Frankrijk grenzend aan de Spaanse grens. Het is vernoemd naar de rivier Garonne die ruim 200 kilometer dwars door het departement stroomt van zuid naar noord. Er is een afwisselend landschap aanwezig met hoge bergtoppen in de Pyreneeën, heuvels in de Comminges en vlakten in de Lauragais streek.
Het zuidelijk gedeelte is dun bevolkt en erg onherbergzaam in de wildernis van de Pyreneeën. In schril contrast staat dan het noorden waar zich Toulouse (4e stad van Frankrijk) zetelt. Door deze combinatie van een grote stad en prachtige natuur is de Haute-Garonne een aanrader, u kunt hier van beide werelden genieten.

In Toulouse zult u zich geen moment vervelen. In deze bruisende stad zijn tal van musea, pretparkenm monumenten en historische gebouwen te bewonderen. Maar u kunt natuurlijk ook lekker winkelen en wandelen in de mooie binnenstad. De Basilique Saint-Sernin is de grootste Romaanse kerk van Europa. In het Cite de l'Espace is een mooi themapark wat geheel in het teken staat van de ruimtevaart. Er is ook een luchtvaartmuseum in Toulouse.
In het zuiden liggen ook enkele mooie historische stadjes zoals Rieux Volvestre, Revel, Montréjeau en de archeologische opgraving van Montmaurin.


Zie ook: Toulouse

Vakantieparken in Haute-Garonne


Vakantiepark Residence Les Pics d'Aran
Luchon-Superbagneres

Zoeken via kaartBezienswaardigheden in Haute-Garonne


Basilique Saint-Sernin
Basilique Saint-Sernin
Place du Capitole
Place du Capitole
Home > Haute-Garonne
Share on Facebook
2013 Vakantiepark-frankrijk.net