Afstand van luchthaven tot plaats van het park
Snel zoeken

Afstand tot luchthaven
<50 km
50-100 km
100-200 km
>200 km

Afstand van Utrecht naar park
Afstand via snelweg
<300 km
300-500 km
500-700 km
700-900 km
900-1100 km
>1100 km

Regio
Alpen
Atlantische kust
Centraal-Frankrijk
Middellandse Zee
Noord-Frankrijk
Pyreneeën

Vakantie regio's

Vendée


Locatie Vendée in FrankrijkDe Vendée in het westen van Frankrijk is een vrij onbekende vakantiebestemming bij Nederlanders. Dit is onterecht want de Vendée heeft u ontzettend veel te bieden als het gaat om een prachtige vakantie.

Vendée ligt aan de Atlantische kust en heeft 200 kilometer aan zandstranden. Les Sables d'Olonne is de grootste badplaats van de streek. Vanuit hier kunt u ook een boot nemen naar de dichtbij gelegen eiland of naar de moerassen. De Vendée kent een hoog gemiddelde qua zonuren per jaar, ideaal dus voor een strandvakantie ver weg van het massatoerisme.

De streek staat bekend om haar moerassen en Marais Poitevin is het grootste. Door de aanwezigheid van de vele fietspaden en voetpaden is het een ideale regio om zonder uw auto door te brengen. Het prachtige platteland in combinatie met de bossen en moerassen maken het een ideale plek voor een zomervakantie. Ook kunt u een bezoek brengen aan een van de vele abdijen, kerken, kastelen, musea en molens.

Aan amusement ontbreekt het ook niet. In de Vendée vindt u veel pretparken, waterparken en themaparken. Het bekendste park is Themapark Puy du Fou. Door de aanwezigheid van deze parken is de Vendée een zeer geschikte plek voor kinderen. Bijvoorbeeld Park Indian Forest waar uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Dit is het grootste avonturenpark van Frankrijk.Zie ook: Les Sables-d'Olonne Saint-Gilles-Croix-de-Vie

Vakantieparken in Vendée


Vakantiepark Port Bourgenay
Talmont-Saint-Hilaire
Vakantiepark Domaine de Vertmarines
St. Jean-de-Monts
Vakantiepark Le Domaine de Fontenelles
L'Aiguillon-sur-Vie

Vakantiehuizen in Vendée


Château-d'Olonne
Vakantiehuis in
€191,00
Maximaal 4 personen 4

Zoeken via kaartBezienswaardigheden in Vendée


Abbaye de Líle Chauvet
Abbaye de Líle Chauvet

Vendée Blog


Kathedraal van Maillezais - indrukwekkende ruïne
28-11-2013
Dichtbij de Atlantische kust ligt liggen de moerassen van de Marais Poitevin. Dit is na de Camargue het grootste moerasgebied van Frankrijk en het grootste aan de Atlantische kust. Het gebied ligt op de grens van de departementen Vendée en Deux-Sevres. Enkele bekendere plaatsen i...lees meer
Home > Vendée
Share on Facebook
2013 Vakantiepark-frankrijk.net